IKLAN

Lazada Malaysia

TAMBAH PENDAPATAN DISINI

Friday, 5 April 2013

NEW PROJECT: VEIL NIKAH LIGHT GREY + TURQUOISE



Salam..

Hari nie ai nak update sikit la pasal veil nikah yang telah di tempah oleh cik Normi Hafiza untuk majlisnye for this coming May. Material semua pilihan cik Normi..

Tempahan Veil Nikah Murah di sini !!

Tema pilihan adalah Pastel Grey + Turquoise. Kombinasi kaler yang cantik, menarik dan sweeettt sgt. =). 

Jom kite layan dulu tema warna nie >>>

Tema
                                     





So, skang nie ai dah paste kan french lace kat kain chiffon dan dalam proses menjahit beads/pearls kat veil nikah tue.. Jahitan pearl mengikut bunga lace sedia ada dan sedikit pearl tabur.. 

 

Veil nie menggunakan pearl turquoise, grey dan dark grey. Skang ai tengah nak wat touch up sket kat Veil cik Norni nie.. hehe.. baru 70% completed..


InsyaAllah nak siapkan dalam awal minggu depan nie.. -)

Sekian.


*notes:
ai hanya ambil order selepas bulan 6 tau.. sgt bz dengan my wedding preparation.. hehe.. =)









No comments:

Post a Comment