IKLAN

Lazada Malaysia

TAMBAH PENDAPATAN DISINI

Wednesday, 6 March 2013

Veil Nikah -Champagne & Brown+Peach+Gold Pearl Beaded




Salam..

Pagi yang indah.. today ai agak terlewat pergi keje walopun tempat keje ai dalam 3 minit je dah leh sampai.. hee.. Sebabnye semalam ai sibuk menjahit benda alah nie..

Jadi arinie ai nak update la pasal ape yang ai jahit semalam...

Chiffon Veil yang dah siap jahit lace
Dalam proses jahit pearl
Bagi yang suka veil yang panjang mengurai dan flowly.. design macam nie la akan memenuhi citarasa anda!! Pearl yang ai guna untuk veil nie agak mahal dan berat..harap akan beri effect glamour lah kat si pemakai.. hehe

sekian untuk hari ini =). nnt da siap veil nie, ai akan update lagik..

* sesiapa yang berminat nak tempah wedding veil..call/pm/email/inbox la ai.. hehe

-sekian terima kasih-                                                              







2 comments:

  1. berapa harganya untuk veil yang nie?

    ReplyDelete
  2. Hi Dkna: Veil yang nie berharga RM160.00 (free postage) - material chiffon dan panjang veil lebih kurang 1.5 meter. =)

    ReplyDelete