IKLAN

Lazada Malaysia

TAMBAH PENDAPATAN DISINI

Thursday, 7 March 2013

Kuntum Kuntum Bunga Veil Nikah


Salam... hi..

Ai dalam proses buat bunga-bunga 3D nie dan  nak letak di atas veil.. tapi xde la letak banyak sangat..sebab idea asal Veil Nikah nie adalah nak nampakkan pearl yang berterabur.. 

Ai mix kan pearl kaler dark brown, off white, gold, light gold and peach untuk mendapatkan kaler elegan. Bunga tu kaler peach..dan boleh match kan dengan kaler baju sanding.. hehe

Veil di dalam kesamaran =)

Baru siap part sebelah kanan..

Kain yang ai guna adalah chiffon silk dengan panjang lebih kurang 1.5 meter. Sesiapa yang like kaler koko/champagne, boleh la match kaler-kaler pearl yg ai guna nie.. hihi.. dan kalo nak guna kaler silver pun cantik jugak nie.. tapi tak perlu lah nak masukkan semua kaler yang ada kat dunia nie ye.. hihi 

Akhir sekali, hari nie ai gembira sebab hari nie jumaat, esok cuti.. boleh lah siapkan wedding veil ai nie sepenuh masa..=)

* Nota kaki: Ai nie suke bagi advise kat orang (maklum lah keje pun ala-ala consultant..hihi), jadi, sesiapa yang ade persoalan tersurat dan tersirat. jgn segan-segan pm/inbox/email ai tau..=)



No comments:

Post a Comment