IKLAN

Lazada Malaysia

TAMBAH PENDAPATAN DISINI

Tuesday, 5 March 2013

Warna Warna Kahwin Kegemaran Ramai -




Hi..

Busy dalam process nak mix and match colour.. dan di samping kerja2 opis..hihi

Ok la.. ai happy sgt semalam sbb dpt chat dengan seorang customer yang tengah nak tempah wedding veil dan baju nikah. confius kan bile nak prepare untuk majlis nikah nanti... hehe.. ai pun macam tu jugak.. =)..

nie short entry je..

Ai nak perkenalkan dengan kaler-kaler kegemaran ramai nie untuk tatapan anda.. memang sgt susah tau nak cari kaler-kaler nie.. silap2 kene pusing satu kl..

Primary Colors
Earth Tone Colors
Stone Colors
Pastel Colors
Shimmer Colors
Woodgrains Colors
Jadi, sesiape yang nak tempah veil, boleh lah refer kat kaler-kaler yang ai list kan nie.. InsyaAllah ai akan dapatkan =)

tapi standard la kalau untuk baju wedding, kite prefer kaler cream/white cream n white/off white.. selamat dan suci murni kan.. =)

tapi biasanya, plan nak kaler lain.. tapi bila dah survey tu, tetibe terbayar lak untuk kain kaler laen.. huhu (based on my experience la..hehe)

nanti ai update new wedding veil k.. 

sekian.


No comments:

Post a Comment