Posts

TIPS NAMPAK KURUS BAGI PENGANTIN BERBADAN BESAR

Image
#1 PAKAI KORSET
Pakai lah korset! postur badan anda akan lebih menarik dan terletak. Korset memberikan bentuk tubuh yang lebih kemas dan dapat menyembunyikan lemak-lemak badan. Tentu anda nak kelihatan cantik dan lebih kurus terutama ketika bergambar kan. Pemakaian korset sangat digalakkan.

#2 ELAKKAN UKURAN BAJU YANG KETAT ATAU TERLALU LONGGAR
Pastikan anda membuat baju mengikut ukuran yang betul. Tidak terlalu ketat dan tidak pula terlalu longgar. Baju yang terlalu ketat akan menampakkan lemak-lemak badan dan baju pengantin yang terlalu longgar akan menampakkan badan yang besar.

#3 SIMPLE DAN TIDAK TERLALU SARAT Pilih lah perincian baju yang simple dan sederhana. Perincian yang terlalu banyak dan sarat akan memburukkan lagi penampilan anda. Anda akan kelihatan lebih besar.
#4 AKSESORI KECIL DAN SEDERHANA
Pilih aksesori kecil dan sederhana. Seperti perincian baju, aksesori juga harus simple. Ia akan membuatkan anda nampak simple, kurus dan sederhana.
#5 POTONGAN BAJU YANG SESUAI
Poto…

SET DRESS DAN VEIL UNTUK TUNANG, NIKAH, SANDING, RAYA

Image
.
.
Hai sis...

Tengah cari dress untuk tunang? nikah dan sanding? atau untuk raya ?
jom tengok koleksi dress yang sangat cantik untuk digayakan untuk majlis anda!
.
Sis tau tak? lebih jimat tau beli dress yang dah siap berbanding buat sendiri. Kos material chiffon with lining pun dah over RM100++ kan, belum lagi dengan lace dan beads. Kalau kain ade siap beads memang mahal gila, boleh over budget.
.
Dress ni di datangkan dengan pelbagai size dari S, M, L, XL, XXL. Hah..sis boleh lah pilih ikut size ye.. Kain chiffon ceruty tau, chiffon ni jenis soft dan flowly, berat dan tak panas.
.
Jom tengok koleksi mana yang sis berkenan ye. Boleh terus whatsapp saya ye. Harga? RM250/set
murah sgt dah ni tau..=)
.
Kurung Elisya dan veil Tunang/Nikah/Sanding Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46) Material; Chiffon with full lining RM250.00 Whatsapp 0143403410

Halilah Dress dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Salem/Peach) Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46) Material; Chiffon with full lining R…

SET TANJAK, SAMPIN DAN BENGKUNG MURAH

Image
Kini anda boleh membeli atau menempah set tanjak, sampin dan bengkung mengikut tema warna anda.. harga sangat menarik..

TEMPAH BUSANA PENGANTIN , MAN COAT SERENDAH RM350

JOM DAPATKAN DOMAIN ANDA DI SINI 

Contoh tanjak yg dijual. Anda boleh request warna kerana terdapat banyak pilihan warna..sila pm/text untuk order 01115708711. Harga RM95.00 PERCUMA PENGHANTARAN.

Saya juga menerima tempahan dalam kuantiti yang banyak dan "urgent". Juga mengalu-alukan mana-mana sekolah, universiti, kumpulan2 persatuan atau mana2 individu yang perlukan set tanjak..Jangan malu-malu.. whatsapp/telegram for fast respond 01115708711

Kami juga menerima tempahan tanjak size budak. Sila contact saya for details.






sebarang pertanyaan dan tempahan, boleh contact sy k.. 01115708711/haslinaveil@gmail.com
DAPATKAN SET BUSANA PENGANTIN MURAH DISINI!!!
Tempahan Veil Nikah Murah disini !!

SET TANJAK, SAMPIN DAN BENGKUNG MURAH

Image
Kini anda boleh membeli atau menempah set tanjak, sampin dan bengkung mengikut tema warna anda.. harga sangat menarik..

DAPATKAN SET BUSANA PENGANTIN MURAH DISINI!!!

Contoh tanjak yg dijual. Anda boleh request warna kerana terdapat banyak pilihan warna..sila pm/text untuk order 01115708711. Harga RM95.00 PERCUMA PENGHANTARAN.

Saya juga menerima tempahan dalam kuantiti yang banyak dan "urgent". Juga mengalu-alukan mana-mana sekolah, universiti, kumpulan2 persatuan atau mana2 individu yang perlukan tanjak..Jangan malu-malu.. whatsapp/telegram for fast respond 01115708711






sebarang pertanyaan dan tempahan, boleh contact sy k.. 01115708711/haslinaveil@gmail.com
DAPATKAN SET BUSANA PENGANTIN MURAH DISINI!!!
Tempahan Veil Nikah Murah disini !!

1 set busana pengantin dan veil murah untuk dijual

Image
Salam...

Di sini, sy ingin me 'letgo' Busana pengantin berwarna champagne + light brown berserta veil dan man coat kepada sesiapa yg berminat terutama buat bakal pengantin yg sukakan kelainan warna dan trend busana baru.
Hargasgtberbaloi.. hargasebenaruntuk wedding dress rm1300, veil rm180 dan man coat rm400. Total rm1880.

Tempahan Veil Nikah Murah disini !!
Dapatkan harga jauh lebih murah dr sy.. hanya rm1000 untuk 1 set busanapengantinnie.. harga berbaloi2 kerana jika anda menyewa busana pengantin, harga pun da cecah rm1300-rm1500, dan ada yg mencecah rm2000 terutama baju yg baru. Jika anda seorang pengusaha butik andaman/bridal, anda sgt2 dialu alukan.





Berminat??? Pm/text ai ok :). Bgyg nk tempah n customise wedding dress, veil atau man coat, jugabolehcntact sy. 
01115708711/haslinaveil@gmail.com
Tempahan Veil Nikah Murah disini !!

NEW PROJECT: VEIL NIKAH LIGHT GREY + TURQUOISE

Image
Salam..

Hari nie ai nak update sikit la pasal veil nikah yang telah di tempah oleh cik Normi Hafiza untuk majlisnye for this coming May. Material semua pilihan cikNormi..

Tempahan Veil Nikah Murah disini !!
Temapilihanadalah Pastel Grey + Turquoise. Kombinasikaler yang cantik, menarik dansweeetttsgt. =). 
Jom kite layan dulu tema warna nie >>>



Tempahan Veil Nikah Murah disini !!

Tempahan Veil Nikah Murah disini !!
So, skangnieaidah paste kan french lace

VEIL MURAH TETAPI CANTIK

Image
Salam you all.. 
Keadaan di sekitar opis : Hujan yang super lebat ~ 
Terpanggil nak meng'komen' sedikit pasal price VEIL Nikah. Veil sangat penting untuk menambah seri dan keanggunan pengantin. Agak-agak susah tak nak dapat veil yang murah dan cantik? mesti lah susah kan.. kalau nak cantik, mesti harga pun mahal kan.
Harga mahal takpe, asal berkualiti kan.. macam tu la perempuan bila memilih sesuatu.. kadang-kadang tak kisah mahal ke tak.. kalau bayar mahal, tapi tak berkualiti, baik lah beli je kat pasar malam.. ye tak.. hihi.. tapi kalau boleh dapat price murah, tapi kualiti tip top.. wah itu sudah rezki namanya..

dapatkan set veil dan busana pengantin di sini


so.. ai rasa viel nikah nie yang paling penting adalah kualiti.. sedap je bila pakai dan terletak.. dan sesuai dan betul-betul menaikkan seri pengantin kita..=). Melalui pemerhatian ai, harga veil (veil sahaja tidak termasuk inner tau) nie ade yang RM80 dan ade yang mencecah RM200, yang nie tak termasuk lah untuk budje…