IKLAN

Lazada Malaysia

TAMBAH PENDAPATAN DISINI

Monday, 17 April 2017

TERAPI RAWATAN KESUBURAN UNTUK WANITA YANG TERINGIN HAMIL SEAWAL 1 BULAN




 Booster Serum Kesuburan


#BOOSTERSerumKesuburan membantu wanita yg teringin hamil~ seawal 1 bulan
.
Tak rugi cuba tau.. untung-untung bulan depan dah berdua 😘😘
.

Bagaimana #BOOSTERSerumKesuburan #bsk membantu wanita untuk mudah hamil???
.
MANFAAT BOOSTER SERUM KESUBURAN!!!
🌹 seimbangkan hormon wanita
🌹 menebalkan dinding rahim untuk persediaan proses penempelan
🌹 membantu merawat FIBROID, CYST, PCOS, tiub Fallofio tersumbat
🌹 merawat masalah perut dan rahim
🌹 membuang toksin dari organ 🌹 meningkatkan ovulasi
🌹 menyediakan darah yang kaya oksigen 🌹 merawat kesakitan ketika 'period'
🌹 merawat jangkitan pundi kencing dan jangkitan faraj
.
☞ WHATSAPP 0143403410 Puan Haslina
☞ WHATSAPP 0143403410 Puan Haslina
☞ WHATSAPP 0143403410 Puan Haslina
.

Saturday, 21 January 2017

SET DRESS DAN VEIL UNTUK TUNANG, NIKAH, SANDING, RAYA

.
.
Hai sis...

Tengah cari dress untuk tunang? nikah dan sanding? atau untuk raya ?
jom tengok koleksi dress yang sangat cantik untuk digayakan untuk majlis anda!
.
Sis tau tak? lebih jimat tau beli dress yang dah siap berbanding buat sendiri. Kos material chiffon with lining pun dah over RM100++ kan, belum lagi dengan lace dan beads. Kalau kain ade siap beads memang mahal gila, boleh over budget.
.
Dress ni di datangkan dengan pelbagai size dari S, M, L, XL, XXL. Hah..sis boleh lah pilih ikut size ye.. Kain chiffon ceruty tau, chiffon ni jenis soft dan flowly, berat dan tak panas.
.
Jom tengok koleksi mana yang sis berkenan ye. Boleh terus whatsapp saya ye. Harga? RM250/set
murah sgt dah ni tau..=)
.
Kurung Elisya dan veil Tunang/Nikah/Sanding
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410


Halilah Dress dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Salem/Peach)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410

Halilah Dress dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Tosca/Turqoise)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410

Kurung Elisya dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Maroon)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410


Halilah Dress dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Baby Tosca/Mintgreen)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410




Halilah Dress dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Mocha)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410

Priyanka Dress dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Baby Pink)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410


Priyanka Dress dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Red)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410

Priyanka Dress dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Dark Purple)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410

Kurung Elisya dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Dusty Pink)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410

Kurung Elisya dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Tosca/Turqoise)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410

Priyanka dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Royal Blue)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410

Priyanka dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Tosca/Turqoise)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410

Kurung Elisya dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Yellow)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410

Priyanka Dressdan veil Tunang/Nikah/Sanding (Dusty Pink)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410

Priyanka Dress dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Royal Blue)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410

Halilah Dress dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Yellow)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410

Halilah Drss dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Peach)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410

Priyanka Dress dan veil Tunang/Nikah/Sanding (Dusty Peach)
Size: S, M, L, XL, XXL (36 38 40 42 44 46)
Material; Chiffon with full lining
RM250.00
Whatsapp 0143403410
.

Ada yang berkenan?jom whatsapp terus ye 0143403410/01115708711
terima kasih =)

Thursday, 15 October 2015

PERKHIDMATAN REPAIR DAN SERVICE AIR-COND DAN WIRING KUALA LUMPUR, LEMBAH KLANG, PUTRAJAYA





Salam..

Lama saya tak update blog nie.. tapi Alhamdullilah masih ramai yang membuat tempahan Tanjak.

Oleh kerana, kos kain songket semakin meningkat, kami juga tidak dapat mengelakkan kenaikan kos upah tempahan tanjak. Sejak October 2015, harga tanjak yang kami tawarkan berharga RM95/set termasuk kos postage.

Walaupun begitu, kami juga telah melakukan beberapa servey dan mendapati harga baru ini masih antara yang termurah dan relevan.

owh ya!!! ada tak yang sedang mencari orang untuk memasang atau service air-cond? saya me-war warkan anda untuk menghubungi seorang penyedia perkhidmatan repair & service Air-cond dan wiring seperti di bawah.


Pakar dan berpengalaman dalam perkhidmatan sercive air-cond & wiring untuk perumahan dan bangunan komersial. Profesional dalam kerja dan berbaloi dengan charge yang dikenakan. Perkhidmatan meliputi kawasan Kuala Lumpur, Lembah Klang, Putrajaya, dan sekitarnya.

Sila hubungi :

Inbox/Whatsapp 017 515 5531 (Man)

Semoga membantu =)

Saturday, 1 August 2015

SET TANJAK, SAMPIN DAN BENGKUNG MURAH



Kini anda boleh membeli atau menempah set tanjak, sampin dan bengkung mengikut tema warna anda.. harga sangat menarik..

TEMPAH BUSANA PENGANTIN , MAN COAT SERENDAH RM350

JOM DAPATKAN DOMAIN ANDA DI SINI 

Contoh tanjak yg dijual. Anda boleh request warna kerana terdapat banyak pilihan warna..sila pm/text untuk order 01115708711. Harga RM95.00 PERCUMA PENGHANTARAN.

Saya juga menerima tempahan dalam kuantiti yang banyak dan "urgent". Juga mengalu-alukan mana-mana sekolah, universiti, kumpulan2 persatuan atau mana2 individu yang perlukan set tanjak..Jangan malu-malu.. whatsapp/telegram for fast respond 01115708711

Kami juga menerima tempahan tanjak size budak. Sila contact saya for details.






sebarang pertanyaan dan tempahan, boleh contact sy k.. 01115708711/haslinaveil@gmail.com



Tuesday, 11 June 2013

SET TANJAK, SAMPIN DAN BENGKUNG MURAH



Kini anda boleh membeli atau menempah set tanjak, sampin dan bengkung mengikut tema warna anda.. harga sangat menarik..

DAPATKAN SET BUSANA PENGANTIN MURAH DISINI!!!

Contoh tanjak yg dijual. Anda boleh request warna kerana terdapat banyak pilihan warna..sila pm/text untuk order 01115708711. Harga RM95.00 PERCUMA PENGHANTARAN.

Saya juga menerima tempahan dalam kuantiti yang banyak dan "urgent". Juga mengalu-alukan mana-mana sekolah, universiti, kumpulan2 persatuan atau mana2 individu yang perlukan tanjak..Jangan malu-malu.. whatsapp/telegram for fast respond 01115708711






sebarang pertanyaan dan tempahan, boleh contact sy k.. 01115708711/haslinaveil@gmail.com




Sunday, 9 June 2013

1 set busana pengantin dan veil murah untuk dijual




Salam...

Di sini, sy ingin me 'letgo' Busana pengantin berwarna champagne + light brown berserta veil dan man coat kepada sesiapa yg berminat terutama buat bakal pengantin yg sukakan kelainan warna dan trend busana baru.

Harga sgt berbaloi.. harga sebenar untuk wedding dress rm1300, veil rm180 dan man coat rm400. Total rm1880.

Tempahan Veil Nikah Murah di sini !!

Dapatkan harga jauh lebih murah dr sy.. hanya rm1000 untuk 1 set busana pengantin nie.. harga berbaloi2 kerana jika anda menyewa busana pengantin, harga pun da cecah rm1300-rm1500, dan ada yg mencecah rm2000 terutama baju yg baru. Jika anda seorang pengusaha butik andaman/bridal, anda sgt2 dialu alukan.






Berminat??? Pm/text ai ok :). Bg yg nk tempah n customise wedding dress, veil atau man coat, juga boleh cntact sy. 

01115708711/haslinaveil@gmail.com
Tempahan Veil Nikah Murah di sini !!

Friday, 5 April 2013

NEW PROJECT: VEIL NIKAH LIGHT GREY + TURQUOISE



Salam..

Hari nie ai nak update sikit la pasal veil nikah yang telah di tempah oleh cik Normi Hafiza untuk majlisnye for this coming May. Material semua pilihan cik Normi..

Tempahan Veil Nikah Murah di sini !!

Tema pilihan adalah Pastel Grey + Turquoise. Kombinasi kaler yang cantik, menarik dan sweeettt sgt. =). 

Jom kite layan dulu tema warna nie >>>

Tema
                                     





So, skang nie ai dah paste kan french lace kat kain chiffon dan dalam proses menjahit beads/pearls kat veil nikah tue.. Jahitan pearl mengikut bunga lace sedia ada dan sedikit pearl tabur.. 

 

Veil nie menggunakan pearl turquoise, grey dan dark grey. Skang ai tengah nak wat touch up sket kat Veil cik Norni nie.. hehe.. baru 70% completed..


InsyaAllah nak siapkan dalam awal minggu depan nie.. -)

Sekian.


*notes:
ai hanya ambil order selepas bulan 6 tau.. sgt bz dengan my wedding preparation.. hehe.. =)